Yhteystiedot

Silmäluomileikkaukset 

Kauppakeskus Ratina
Ratinan Kulma 3. krs
Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
Näytä: Google mapsissa

Aukiolo  ja ajanvaraus ma-pe 10-16:
Vastaanotto ja leikkausarviot 0400 150 826
tai sähköinen ajanvaraus.
Leikkaukset ja leikkausneuvonta 0400 150 892
info@silmaluomileikkaukset.fi

Saapuminen ja esteettömyys

Klinikkamme on osa Tampereen suurinta 4/2018 avattua kauppakeskus Ratinaa, joka muodostuu kolmesta rakennuksesta; uudisrakennus Ratinasta sekä funkkisrakennuksista Ranta-Ratinasta ja Ratinan Kulmasta. Klinikkamme sijaitsee Ratinan Kulmassa, jonne katutasosta pääsee helpoiten Ratinan kujalta ulko-ovista ja niiden viereisellä hissillä kerrokseen 3A. Liikuntarajoitteisten ja lastenvaunujen kanssa saapuvien asiakkaidemme esteetön kulku klinikkaamme on mahdollista hissillä, joka avautuu suoraan klinikan asiakaspalvelupisteelle.

Liikenneyhteydet ja pysäköinti

Kauppakeskus Ratina on Tampereen ydinkeskustassa Ratinan suvannon rannassa, linja-autoaseman ja Tampereen stadionin vieressä. Meille on helppo tulla kävellen, pyörällä, bussilla tai autolla.

Keskustan suurimmassa ja moderneimmassa parkkihallissa P-Ratinassa on 1200 paikkaa, etäopastus pääteiltä ja asiointia helpottaa Moovy-mobiilisovellus. P-Ratinassa on 26 sähköautojen latauspaikkaa, jotka on tarkoitettu hybridi- ja sähköautojen lataukseen. Parkkihallin sisään- ja ulosajoväylät ovat Tampereen Valtatiellä ja Suvantokadulla. Polkupyöräparkit löytyvät Tampereen valtatien alitse johtavan tunnelin Suvannon puoleisesta päästä.

P-Ratinan aukioloajat
Ma-la 7-21
Su 10-21

Tampereen lähiliikenteen aikataulut ja reittiopas
Linja-autoliikenne

Yhteydenotto

Jätä yhteydenottopyyntösi ja kysymyksesi oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.

Huom! Ei ajanvarauksia.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Aihe

Viesti