Tietoa ripsipidennyksistä

Viimeistele katseesi kauniilla ripsipidennyksillä.

Ripsipidennykset tehdään aina yksilöllisesti silmän muoto huomioiden ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Pidennyksiin on saatavilla eri kaarevuuksia, pituuksia ja paksuuksia. Ripsien mallia voidaan muokata jokaisessa huollossa erilaiseksi, mutta aina ei ole kerralla mahdollisuutta tehdä todella suuria muutoksia. Oikein tehtynä ripsipidennykset ovat täysin turvalliset. Ripsipidennykset eivät estä piilolinssien käyttöä.

Ripsipidennyksiä tulee huoltaa säännöllisesti ja huolehtia niiden hygieniasta. Päivittäinen pesu ja harjaus pitävät ripsesi kauniina. Klinikaltamme on saatavissa laadukkaat tuotteet ripsien hoitoon ja puhdistukseen. Tavallisesti huoltoväli on noin 3-4 viikkoa. Joskus voi olla tarvetta jo 2-3 viikon kuluttua, riippuen ripsien kasvukaudesta. Käytössämme on tutkitut sekä turvalliset ripsikuidut ja liimat.

Klassisissa ripsipidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Myös klassisilla ripsipidennyksillä voidaan tehdä erilaisia tyylejä. Käytössämme on myös valmiita ripsiviuhkoja, joita voidaan sekoittaa klassisten ripsikuitujen kanssa, tällöin lopputulos on tuuheampi.