Olemme mukana seuraavissa syksyn tapahtumissa

Nordic Fitness Expo, Lahden Messukeskus 5.-7.10.2018

Nordic Fitness Expon messut ovat täynnä energiaa ja hyvää fiilistä ja se on Pohjois-Euroopan suurin fitness-alan messu- ja kilpailutapahtuma. Koe ainutlaatuinen tunnelma ja fitnesshuuma messuilla! Ohjelmassa fitness- ja fysiikkalajien SM-kilpailut, kansainvälinen huippukilpailu IFBB-Nordic Cup ja ammattilaiskilpailu Nordic Elite Pro, jotka keräävät yhteensä n. 700 urheilijaa Suomesta ja ulkomailta.

www.nordicfitnessexpo.com

 

I love me, Helsingin messukeskus 19.-21.10.2018

I love me on hyvän olon, itsestä huolehtimisen ja tyylin inspiroiva tapahtumakokonaisuus. Tapahtuma kokoaan yhteen tulevan kauneuden hius- ja meikkityylit, muodin kuumimmat trendit, koru- ja kellomaailman viimeisimmät tuulet sekä uusimmat kauneuden ja terveydenhoitotuotteet ja -palvelut.

www.iloveme.fi

 

Terve Olo, Turun messukeskus 26.-28.10.2018

Hyvinvointialan messutapahtuma joka on suunnattu sekä miehille että naisille. Kaikille, joille hyvinvointi, terveys ja liikkuminen ovat tärkeitä! Terve Olo -messut järjestetään samaan aikaan Osaava Nainen- sekä Outlet-tapahtumien kanssa, joten viikonloppu tarjoaa paljon nähtävää ja kuultavaa.

http://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/terve-olo/

 

 

Kosmetologipäivät, Kaapelitehdas, Helsinki 16.-17.11.2018

Suomen Kosmetologien Yhdistys juhlii tänä vuonna 80-vuotisjuhlavuottaan. Kosmetologipäivät on kauneudenhoitoalan ammattitapahtuma, joka kokoaa yhteen alan tekijöitä. Tervetuloa inspiroitumaan, kuulemaan alan uutuuksista ja tapaamaan alan ammattilaisia.

https://www.kosmetologitsky.fi/fi/kosmetologipaivat

 

Tule rohkeasti tapaamaan meitä tapahtumiin!