Henkilökunta

outi-henkValmistuin silmätautien erikoislääkäriksi v. 2008 Tampereen yliopistosta. Erityisosaamisalueenani on silmäluomien kirurgia, jota olen tehnyt päätoimisena työnäni viimeiset 10 vuotta Tampereella Lääkärikeskus ja Sairaala Mehiläisessä sekä Silmäaseman Silmäsairaalassa.  Silmäluomileikkausten lisäksi hoidan monipuolisesti erilaisia silmäsairauksia ja pidän silmälääkärin vastaanottoa.

Haaveilin pitkään oman silmäluomien leikkaushoitoon keskittyvän klinikan perustamisesta. Tähän tarjoutui tilaisuus Tampereen keskustaan rakentuneen Ratinan kauppakeskuksen myötä. Asianmukaisten leikkaussalin ja välinehuollon tilojen toteuttaminen sekä edistyksellisen  leikkaustekniikan käyttöönotto vaati tarkkaa suunnittelua ja rakentamisen erityistekniikkaa. Apunani oli eri alojen taitavia ammattilaisia. Valmistuneet tilat ovat sisustuksellisesti tyylikkäät ja valoisat, mutta alkuperäisen funkkisrakennuksen henkeä kunnioittavat.

Leikkauksen lopputulos on tärkeä ja olen siitä leikkaavana lääkärinä tarkka. Lopputuloksen lisäksi olennaista on myös asiakkaan saama kokemus leikkauspalvelusta. Leikkaukseen päädytään  harkinnan jälkeen ja se tehdään yleensä vain kerran elämässä. Palvelumme ensimmäisestä yhteydenotosta jälkitarkastukseen saakka on laadukas kokonaisuus, jonka tarjoamme yhdessä henkilökuntani kanssa asiakasta arvostaen. Henkilökuntani on erittäin kokenut ja olemme tehneet yhdessä työtä jo useiden vuosien ajan. Olen etuoikeutettu saadessani työskennellä juuri tämän työtiimin kanssa.

Yli 3000 silmäluomileikkauspotilaan kokemuksella pidämme sinusta hyvää huolta.

outi-sivuille

Outi
Silmätautien erikoislääkäri

anne-sivuille

Anne
Sairaanhoitaja

pia-sivuille

Pia
Sairaanhoitaja

merja-sivuille

Merja
Välinehuoltaja

sanna-sivuille

Sanna
Asiakaspalveluvastaava