Kosmetologiopiskelijoiden vierailu

Eilen klinikallamme olivat tutustumassa Tampereen aikuiskoulutuskeskuksen kosmetologiopiskelijat. Illan aikana kerroimme silmäluomileikkauksista, kirurgisesta lymfahoidosta ja laserhoitoihin liittyvistä kasvohoidoista. Kiitos kaikille osallistujille.

 

Tyytyväisen asiakkaan palaute

” Törmäsin mainokseenne Ratinan Kauppakeskuksessa. Olin jo miettinyt silmäluomileikkausta ja tämä mainokseen törmääminen ratkaisi päätöksen yhteydenottoon. Ystävällistä ja kohteliasta palvelua. Pääsin nopeasti leikkaukseen. ”

Kiitos palautteesta ja aurinkoista viikonloppua!

Tiedote koronaepidemian aikana

Klinikkamme toiminta jatkuu normaalina koronavirusepidemiasta huolimatta.  Emme kuitenkaan ota vastaan klinikallemme potilaita, joilla on flunssaoireita, jotka ovat matkustaneet ulkomailla edeltävän 2 viikon aikana tai jotka epäilevät altistuneensa koronavirustartunnalle. Noudatamme yleisiä viranomaisohjeita, seuraamme ja päivitämme tilannetta.

Mikäli sinulla on varattuna vastaanotto tai leikkausaika ja jokin edellä olevista täyttyy, olethan meihin yhteydessä puhelimitse. Ajanperuutukset ja siirrot tulee tehdä vain puhelimitse arkisin klo 10-16, p. 0400 150 826.

Kiitos ihanasta asiakaspalautteesta

” Kaikki henkilöt joiden kanssa olin tekemisissä ovat erittäin mukavia ja ystävällisiä. Sijainti hyvä, tilat ovat viihtyisät ja siistit. Asiakas huomioidaan todella hyvin vielä jälkitarkastuksessakin. Olen suositellut teitä kaikille keiden kanssa olen puhunut omasta leikkauksestani. Kiitos vielä kerran. “