Tyytyväisen asiakkaan palaute

” Klinikkanne tuntui luotettavalta ja kokeneelta. Ystävällinen ja hyväksyvä vastaanotto. Luotettava ja ammattitaitoinen henkilökunta.  Kiitos paljon, lopputulos on hyvä. ”

Kiitos ihanasta palautteesta ja mukavaa viikonloppua! Palvelemme normaalisti ma-pe klo 10-16. Tervetuloa!

Tiedote koronaepidemian aikana

Klinikkamme toiminta jatkuu normaalina koronavirusepidemiasta huolimatta.  Emme kuitenkaan ota vastaan klinikallemme potilaita, joilla on flunssaoireita, jotka ovat matkustaneet ulkomailla edeltävän 2 viikon aikana tai jotka epäilevät altistuneensa koronavirustartunnalle. Noudatamme yleisiä viranomaisohjeita, seuraamme ja päivitämme tilannetta.

Mikäli sinulla on varattuna vastaanotto tai leikkausaika ja jokin edellä olevista täyttyy, olethan meihin yhteydessä puhelimitse. Ajanperuutukset ja siirrot tulee tehdä vain puhelimitse arkisin klo 10-16, p. 0400 150 826.

Kiitos ihanasta asiakaspalautteesta

” Kaikki henkilöt joiden kanssa olin tekemisissä ovat erittäin mukavia ja ystävällisiä. Sijainti hyvä, tilat ovat viihtyisät ja siistit.

Asiakas huomioidaan todella hyvin vielä jälkitarkastuksessakin.

Olen suositellut teitä kaikille keiden kanssa olen puhunut omasta leikkauksestani. Kiitos vielä kerran. “

Koulutuspäivä kosmetologeille 18.1.

Järjestimme toista kertaa koulutuksen kosmetologeille.

Osallistujat pääsivät kuulemaan luentoja sekä seuraamaan yläluomileikkausta ja koko kasvojen CO2-laserhoitoa.

Hieno päivä ja mukavaa, että aihe herätti paljon kiinnostusta.

Kiitos kaikille osallistujille.

Tyytyväisen asiakkaan kokemus

Kiitos ihanasta palautteesta!

” Valitsin teidät, koska teillä oli todella hyvät ja asialliset sekä luotettavan oloiset nettisivut.

Asiakkaan informointi ennen ja jälkeen leikkauksesta todella hyvin hoidettu. Todella ystävällinen ja asiakkaan huomioon ottava henkilökunta. Rauhoittava, aistikkaasti sisustettu vastaanottotila. Suosittelen lämpimästi! Leikkauksen lopputulos onnistunut ”

Tunnelmia Kauneutta Uusin Silmin tapahtumista

Viime viikolla järjestimme kaksi upeaa Kauneutta Uusin Silmin- tapahtumaa Kokkolassa ja Tampereella. Kokkolan tapahtumassa yhteistyökumppaninamme oli kauneushoitola Nice Piste. Meikkitaiteilija Ilkka Ruotsalainen loihti sädehtivät meikit syksyn trendien mukaisesti. Lämmin kiitos Minnalle, Suville, Ilkalle ja meikkimalleille sekä kaikille osallistuneille vieraille.